Kontor, Södra Bulltoftavägen 16, Kirseberg, Malmö

  • 870 m²

Utvecklingsmöjligheter på gemytliga Kirseberg FLEXIBLA KONTORSLOKALER I vårt hus på Kirseberg finns det nya möjligheter för er verksamhet att växa. Ni har möjlighet att hyra 220-2400 kvm som kan anpassas efter era önskemål. Planskisser visar möjligt utseende på lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen. FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN På Bulltoftavägen ligger den här fastigheten som är en renodlad kommersiell fastighet. Här finns stora ytor med möjlighet för nästa hy...


Lokaltyp Kontor
Total yta 870 m²
Adress Södra Bulltoftavägen 16
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Byggår 1968
Objektsnummer 41912930

Beskrivning

Utvecklingsmöjligheter på gemytliga Kirseberg

FLEXIBLA KONTORSLOKALER
I vårt hus på Kirseberg finns det nya möjligheter för er verksamhet att växa. Ni har möjlighet att hyra 220-2400 kvm som kan anpassas efter era önskemål.
Planskisser visar möjligt utseende på lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen.
FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
På Bulltoftavägen ligger den här fastigheten som är en renodlad kommersiell fastighet. Här finns stora ytor med möjlighet för nästa hyresgäst att vara med och forma en ombyggnation från grunden. Till fastigheten hör en atriumgård som också kan utvecklas och ingå i ett nytt koncept.

KOMMUNIKATION
På några minuters promenadavstånd ligger stationen Östervärn som tar dig snabbt till Malmö Central eller i riktning mot Hyllie. Värnhemstorget ligger även det i närheten och där går ett stort antal stads- och länsbussar. Som bilpendlare kommer du i princip direkt ut på motorvägen och Ringvägen.
SERVICE
Service och butiker finns både på Kirsebergstorget och runt Värnhemstorget. Runt Värnhem finns gott om lunchrestauranger och caféer.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
Till huset hör ett garage med möjlighet att hyra platser.

Adress: Södra Bulltoftavägen 16
FAKTA:
Yta lokal: 870 kvm, plan 2 med Atriumgård
Våningar: 2
Hiss: Finns
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Kirseberg
Byggnadsår: 1968
Avstånd Malmö C: 2500 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Skyltmöjligheter: Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen