Kontor, Röntgenvägen 13, Solna strand, Solna

Humlegården Fastigheter AB Kommunikation (3404 m)

Generösa fönster, god takhöjd och sköna gröna takterrasser. En fastighet med hög arkitektonisk kvalitet designad prisbelönade Tham & Videgård.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 700 m²
Adress Röntgenvägen 13
Område Solna strand
Byggår 2017
Objektsnr 41906822
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Generösa fönster, god takhöjd och sköna gröna takterrasser. En fastighet med hög arkitektonisk kvalitet designad prisbelönade Tham & Videgård.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

Den föreslagna lokalen ligger på våning en trappa och nås direkt från entrén via ljusgårdstrappan. På översta våningen finns en för byggnaden gemensam takterrass med ett orangeri som kan användas som mötesrum. Lokalen har naturliga mötespunkter och god flexibilitet i planlösningen. Planen passar både rumslösningar och effektiva aktivitetsbaserade planlösningar ner till 8kvm/person. Lokalen erbjuder stora fönster i flera riktningar som ger ett härligt ljus hela dagen och med sin goda takhöjd på ca 2,75m ges en luftig känsla. Här finns chansen att skapa ett riktigt drömkontor för ett varumärkesbyggande företag.

Parkering

Gott om garageplatser i huset samt i vårt nybyggda parkeringshus intill. En generös cykelparkering med cykelvård kommer att finnas i fastigheten samt duschar och omklädningsrum.

Service

I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. I fastighetens entréplan kommer en ny restaurang etableras, med en trivsam uteservering under sommarhalvåret. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.

Landsvägen 15, Sundbyberg

Fastigheten ligger nära Sundbybergs centrum med bra kommunik...

Visad

Vretenvägen 2, Solna strand

Fantastisk lokal med fönster åt fyra väderstreck. Lokalen är...

Visad

Vretenvägen 2, Solna strand

Rumsindelad lokal med 22 arbetsplatser i egna rum. Upp till ...

Visad

Vretenvägen 2, Solna strand

Rymligt lager och kontor med egen port och lastkaj i bra läg...

Visad