Lagerlokal, Rökerigatan 18, Slakthusområdet, Johanneshov

  • 668 m²

Lagerlokal i Slakthusområdet med lastkaj och rymlig lasthiss


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 668 m²
Adress Rökerigatan 18
Område Slakthusområdet
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41945336

Beskrivning

Välkommen till denna lagerlokal mitt i Slakthusområdet, strax utanför tull. Här får ni en rymlig lagerlokal i två plan med egen lasthiss.

In- och utlastning sker via smidigt via lastkaj med port.
Planlösningen består av två plan med stora öppna ytor för effektiv lagring, pentry, ett kontorsrum och omklädningsrum för personal på nedre plan.

Den stora och rymliga lasthissen transporterar gods till nedre plan.

Omgivning

Slakthusområdets strategiska läge ger närhet till det mesta. Endast ett par minuters promenad bort ligger köpcentret Globen Shopping, där all tänkbar service såsom restauranger, butiker och närservice finns vilket gör lunchärendena snabbt avhandlade.
Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena alldeles i närheten av Slakthusområdet. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Slakthusområdet är också ett av Stockholms mest spännande utvecklingsområden. Här pågår ett detaljplanearbete som syftar till att utveckla en levande stadsdel där bostäder, handel, kultur och företagande samexisterar. Områdets tradition ska bevaras genom att de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna ska bibehållas och stå sida vid sida med den nya arkitekturen. Historien tas också tillvara genom att många av de publika verksamheterna kommer vara kopplade till bland annat mat, dryck och evenemang.

Castellum äger i dagsläget sju fastigheter i området och vårt mål är att utveckla vårt bestånd och addera fler attraktiva och moderna arbetsplatser i takt med att området utvecklas, men vi vill också lyfta fram byggnadernas kulturella och arkitektoniska värden.
I och med utvecklingen av Slakthusområdet så planeras även tunnelbanans gröna linje att dras om och få en ny station inne i Slakthusområdet. Castellums byggnader hamnar precis vid den nya centrala stationen - precis där ditt företag också vill vara.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området.

För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare på Castellum.

Övrigt

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden.


Karta


Bilder på lokalen