Övrig lokal, Pilgatan 11, Värnhem, Malmö

  • 78–152 m²
  • 22 750 - 44 333 kr/mån

Flexibel cafélokal i Torghuset på Pilgatan med möjlighet för uteservering i solläge. Bra läge, närhet till bra bussförbindelser och P-platser.


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 78–152 m²
Adress Pilgatan 11
Område Värnhem
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41945567
Hyra 22 750 - 44 333 kr/mån
3 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Caféaktören vi söker har ett koncept som kompletterar det befintliga utbudet av caféer och restauranger. Runt omkring i området finns det restauranger som serverar sushi, bowls, pizza, libanesiskt och asiatiskt. Har du ett koncept med servering av enklare förtäring som inte kräver större typ av ventilationsanläggning och fettavskiljare men som skulle tillföra något nytt och spännande till området, tveka då inte att höra av dig.

Kommer du som hyresgäst in i tidigt skede finns det möjlighet att påverka både lokalernas storlek och planlösning och kan därmed anpassas efter hyresgästens verksamhet. Ytan och planlösningen är därmed flexibel.

Fastigheten består av tre plan för kontor och samhällsservice som beräknas vara klart omkring Q1 - Q2 2022. Fastighetens skal finns men lokalerna är helt råa invändigt.

Torget utanför lokalen skall fräschas upp och gatorna runt fastigheten (Pilgatan, Ringgatan och Fredsgatan) kommer att uppgraderas med prel. start vår 2021 för att göra området attraktivare.

Omgivning

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: 900 P-platser inne på Entrés garage, nedanför lokalen.

NÄRSERVICE: Livsmedelsbutiker, Systembolaget, apotek, tandläkare, café, restauranger och annan närservice.

Kommunikationer

Lokal/regional-bussar på Värnhemstorget och Östervärn tågstation. Motorvägen är endast ett stenkast bort (Stockholmsvägen, E22 mot Lund).

Planlösning

I detta skede är lokalytan fortfarande flexibel.

Övrigt

YTBESKRIVNING: Hyresgäster som har tecknat avtal i lokalerna är samhällsservice, vårdcentral och kontorshyresgäster samt en libanesisk restaurang i bottenplan.

FASTIGHETSBETECKNING: Rolf 6

LOKALEN KAN NÅS VIA: Torget utanför Entré, (ingång från Pilgatan).


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen