Kontorshotell, Marieholmsgatan 42, Gamlestaden, Göteborg

  • 14 m²
  • Enligt överrenskommelse
  • 1 167 - 1 983 kr/mån

Kontor och rum på kontorshotell i Göteborg


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 14 m²
Adress Marieholmsgatan 42
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överrenskommelse
Objektsnummer 41939574
Områdeshyra 1 167 - 1 983 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Om fastigheten
De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Med ett kontorsrum i vårt hus på Marieholmsgatan slipper du lägga tid på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut. Det tar vi hand om, så du kan fokusera på affärerna. 
Just nu erbjuder vi 25 % på årshyran.
I vår reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt. Receptionen är bemannad mån - fre kl. 08.00 - 16.30 och vi finns där för att hjälpa er. Rummen har glaspartier ut mot korridoren, vilket ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusa väggar och mörkgrå matta. Möbler ingår i hyran. För en maximal flexibilitet för dig som småföretagare erbjuder vi också mycket förmånliga kontraktstider. 
Mer om fastigheten
Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. 
Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.
Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster. Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter.a Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.