Kontorshotell, Marieholmsgatan 42, Gamlestaden, Göteborg

  • 9–25 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljust och trivsamt kontorshotell i expansivt läge


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–25 m²
Adress Marieholmsgatan 42
Område Gamlestaden
Publicerad 2023-09-26
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41961153

Beskrivning

OM LOKALEN
De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Med ett kontorsrum i vårt kontorshotell på Marieholmsgatan slipper du lägga tid på att gå i väg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut. Det tar vi hand om så att du kan fokusera på affärerna. 

Rummen har glaspartier ut mot korridoren som ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusa väggar och mörkgrå matta. Möbler ingår i hyran. För en maximal flexibilitet erbjuder vi också förmånliga kontraktstider. 

För närvarande kan vi erbjuda rum mellan 9–25 kvm. Kostnaden ligger på 5 300 – 9 400 kr exkl. moms. Hos oss ingår allt i våra priser. Nu har vi en kampanj, 50 % på två hyresmånader vid tecknande av avtal.

Husdjur är välkomna i det egna kontorsrummet.

FASTIGHETSINFORMATION
Kontorshotellet på Marieholmsgatan är helt nyrenoverat och öppnade hösten 2013. Här erbjuder vi moderna, funktionella och prisvärda kontorsrum i varierande storlekar. 

I vår bemannade reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt, och vi finns där för att hjälpa er.

I köket bjuds du på frukost varje vardag och fika varje torsdag. För dig som cyklar till jobbet eller kanske tränar på lunchen finns det dusch.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 samt Marieholmsförbindelsen.

Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar för dig och dina gäster och vi har parkeringsplatser med laddstolpar. Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken från Gamlestadens Resecentrum.

I närheten finns bland annat restauranger, mataffärer, systembolag, gym och apotek.

KOMMUNIKATIONER
- Mycket goda förbindelser i och till området. Nära till Gamlestadens resecenter
- Parkering i direkt anslutning till kontoret, även med laddstolpar

NÄRSERVICE, ERBJUDANDEN
- Kampanj, 50 % på två månadshyror vid tecknande av avtal
- Korta avtal, 3 månader löptid 3 månader uppsägningstid
- Kemtvätt finns att lämna in i huset
- Varuautomat med lunchlåda, lättare tilltugg, godis och drickor i vårt lunchrum
- Förråd finns att hyra
- Möblerade kontorsrum
- Internet 100 Mbit tråd/Wi-Fi
- Konferensrum
- Bemannad reception
- Frukost varje vardag
- Fika varje torsdag
- Restauranger, finns flertal restauranger i närområdet
- Livsmedel ca 2 km (Ica Kvantum, Willys)
- Gym ca 1 km

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen