Kontorshotell, Lilla Bommen 6, Centrum, Göteborg

  • 40 - 70 m²
  • 1 rum
  • 2017-11-01

Vackert kontor på våning 8 med panaromautsikt över vår vackra stad Göteborg. Passar perfekt för 5-8 personer. Kontorshyra fr SEK 43240/ månad, all inclusive, upp till 8 personer.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 40 - 70 m²
Adress Lilla Bommen 6
Område Centrum
Hiss Ja
Tillgänglighet 2017-11-01
Våning 8
Antal rum 1
Takhöjd normal
Tillträde 2017-11-01
Ingår i hyra All inclusive
Objektsnummer 41860072

Beskrivning

Bli mer effektiv och håll utgifterna för kontoret minimala. Prova en flexibel kontorslösning på Lilla Bommen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Pris från 12570 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-lilla-bommen?utm_source=lokalguidenSE&utm_medium=portal

Omgivning

Lilla Bommens hamn, Operan och Nordstan shoppingcenter.

Kommunikationer

3 min promenad från centralstationen och Lilla Bommens hamn, så hit kommer du lätt och smidigt både med buss, spårvagn och färja.

Planlösning

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Parkering

Nej

Uppvärmning

ingår

Övrigt

Regus erbjuder valfri avtalsperiod. Fullfexibla avtal med endast 1 månads uppsägningstid kan erbjudas. Hos Regus erhåller du 2st fria mötesrumstimmar i Community Meetingroom per dag och företag..


Bilder på lokalen