Kontor, Kungsgatan 56, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 168 - 700 m²
  • 28 000 - 192 500 kr/mån

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 56. De uthyrningsbara ytorna är från 168 kvm upp till 700 kvm och sträcker sig över 3 våningsplan med ett interntrapphus. Här sitter ni precis vid Gamle Port med närhet till både Centralstation och Kungsportsplatsen - alltså ett utmärkt läge! Lokalerna har stor utvecklingspotential och kan anpassas efter era önskemål. För den som önskar går det självklart bra att flytta in i befintligt skick. Välkommen att kontak...


Lokaltyp Kontor
Total yta 168 - 700 m²
Adress Kungsgatan 56
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41866780
Områdeshyra 28 000 - 192 500 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av Göteborg på Kungsgatan 56. De uthyrningsbara ytorna är från 168 kvm upp till 700 kvm och sträcker sig över 3 våningsplan med ett interntrapphus. Här sitter ni precis vid Gamle Port med närhet till både Centralstation och Kungsportsplatsen - alltså ett utmärkt läge! Lokalerna har stor utvecklingspotential och kan anpassas efter era önskemål. För den som önskar går det självklart bra att flytta in i befintligt skick.

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Mer centralt än det här blir svårt. Denna fastighet är belägen i hjärtat av Göteborg och har närhet till restauranger och all shopping du kan tänka dig.

Kommunikationer

Fastigheten är perfekt placerad för den som väljer att åka kollektivt. Här finns Kungsportsplatsen och Brunnsparken alldeles intill och Centralstation med all kommunikation så som spårvagn, buss, tåg, flygbussar 5 minuters promenad bort.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Betalparkering finns i närområdet. P-hus Nordstan, P-hus City bla.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen