Kontor, Kungsgatan 22, Centrum, Uddevalla

  • 1 - 305 m²

Stora luftiga kontor med härligt ljusinsläpp och fönster mot shoppinggatan och kungstorget. Lokalen består av stort öppet landskap med flera mötesrum.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Utbildningslokal / Vårdlokal
Total yta 1 - 305 m²
Adress Kungsgatan 22
Område Centrum
Kommun Uddevalla kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Ja
Våning 4 våningar / 6 plan ink vindsp
Ingår i hyra Enligt ÖK
Objektsnummer 41939462

Beskrivning

Åberg 12 är en stor och central kontors- och butikfastighet i våningar med massor av möjligheter i närområdet. Fastigheten nyttjas idag bland annat för skolverksamhet, butikslokaler, restauranger och fastighetsmäklare. På 4:e våningen hittas en vindsvåning som med sin takterrass ger en panorama vy mot hela Kungstorget och delar av Kungsgatan. Kontorslokalen har gott om ljusinsläpp, och stora möjligheter till möblering och förändringar som kan anpassas utifrån behov av intressant hyresgäst. Lokalen har ett kök, pentry samt toaletter varav en med dusch.

Omgivning

Kungsgatan 22 ligger i ett drömläge med närhet till både Båveån, Kungstorget och centrumnäringen. Här kan du både njuta vattnet, promenadstråken, grönskan och stadens puls och shoppingstråk.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram med allmänna kommunikationsmedel i Uddevalla. Västtrafik har busslinjer som täcker in praktiskt taget hela tätorten. Från Uddevalla är det lätt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg (inom kort kommer vi att få ännu tätare trafik, var 30 min med tåg vill jag minnas när mötesspåret vid Grohed står klart), till Oslo tar man sig lätt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har en X 2000 förbindelse direkt till Stockholm vilket innebär att du åker till huvudstaden på lite drygt tre och en halv timma och även kan ta dig hem samma dag. Det går också att flyga direkt till Arlanda eller Bromma från Fyrstadsregionens egen flygplats Malöga, som ligger strax utanför Trollhättan, ca tre mil från Uddevalla. Att köra bil på Europaväg 6 (E6) från Göteborg till Uddevalla tar ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar. Det tar mindre än en halvtimma till de närbelägna städerna i området.

Planlösning

Lokalen består av stort öppet landskap med flera mötesrum. Kontorslokalen har gott om ljusinsläpp, och stora möjligheter till möblering och förändringar som kan anpassas utifrån behov av intressant hyresgäst. Lokalen har ett kök, pentry samt toaletter varav en med dusch. Våningen är även utrustad med en takterrass på hela 105 kvm.

Service

I närområdet finns ett rikt och varierat utbud av butiker, restauranger, caféer, postombud, bank samt all annan tänkbar närservice.

Närliggande företag

Kungsgatan 22 ligger i centrum av alla händelser och i direkt närhet av alla butiker, restauranger och kommunala servicekontor. Kungsgatan kommer under kommande år att utvecklas med fler kontor, bostäder, ett utvecklat kajområde, nya gator och stråk. Centrala delarna av Kungsgatan är nyligen färdigställda och nu pågår utveckling av Norra Drottninggatan genom centrum och nästa år övre Kungsgatan. Detta är en del i en stor centrumsatsning som beräknas pågå flera år framöver. Det är en helt ny stadsdel som växer fram i centrala Uddevalla – ta chansen att etablera din verksamhet i ett av Uddevallas framtidsområde.

Övrigt

Fastigheten ägs av Aberg Fastighets Aktiebolag. Kontakta Dan Andersson eller Christian Rose vid frågor eller funderingar. Tveka inte att höra av er!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen