Kontor, Kungsgatan 113, KUNGSHÖRNET, Uppsala

  • 849 m²
  • 77 825 - 141 500 kr/mån

Möjlighet att skräddarsy ert kontor


Lokaltyp Kontor
Total yta 849 m²
Adress Kungsgatan 113
Område KUNGSHÖRNET
Objektsnummer 41912351
Områdeshyra 77 825 - 141 500 kr/mån
1 100 - 2 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Kungshörnet och Kungsgatan 113. Här finns ett oinrett våningsplan utan varken väggar eller inredning. Nu har ni möjlighet att skapa ert egna kontor och anpassa det helt efter företagets behov och önskemål. Detta våningsplan är beläget på plan 2 med fönster i alla 4 väderstreck. Det finns även möjlighet att hyra en del av våningsplanet. Kontakta oss för ritningsförslag och visning av lokalen!

Omgivning

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet, och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Planlösning

Oinrett våningsplan med generös fönstersättning på våningsplan 2. För förslag på planlösning, se den bifogade filen.

Parkering

Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.

Service

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.

Övrigt

Möjlighet att skräddarsy det stora kontoret av ett helt eget våningsplan på Kungshörnet!


Bilder på lokalen