Kontor, Kungsgatan 111, KUNGSHÖRNET, Uppsala

  • 220 m²
  • 20 167 - 36 667 kr/mån

Fina kontorslokaler på Kungshörnet


Lokaltyp Kontor
Total yta 220 m²
Adress Kungsgatan 111
Område KUNGSHÖRNET
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41908410
Områdeshyra 20 167 - 36 667 kr/mån
1 100 - 2 000 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Kungsgatan 111 på Kungshörnet i centrala Uppsala. I fastigheten finns ljusa fina lokaler med flexibel planlösning. Serviceutbudet är rikt med många butiker, restauranger, snabbgrossister och biluthyrning. Läget är optimalt med närhet till såväl Resecentrum som E4 mot Arlanda och Stockholm. Goda parkeringsmöjligheter och flera bussar trafikerar området. Kontakta oss för mer information. Följande lokaler finns lediga i fastigheten: Lokal 100 kvm: Trevlig lokal på våningsplan 2 med separata kontorsrum samt öppet mötesrum. Lokal 108 kvm: Ljus och trevlig kontorslokal i hörnläge på våningsplan 3 med möjlighet att sitta i såväl öppet kontorslandskap som i eget rum. Lokal 140 kvm: Ljus och trevlig lokal på våningsplan 2. Här sitter ni i separata kontorsrum med gemensamt mötesrum att sammanstråla i. Lokal 142 kvm: Fräsch lokal på våningsplan 3 för verksamheter som gillar kontorslandskap. Lokal 220 kvm: Kommande vakans på våningsplan 3 med både separata kontor och större konferensrum/utbildningssal. Läget på Kungshörnet ger god tillgänglighet för besökare. I området finns många olika verksamheter såsom butiker, gym och populära lunchrestauranger. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser för såväl hyresgäster som besökare.

Service

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.Bilder på lokalen