Kontor, Kungsängsvägen 27, Kungsporten, Uppsala

  • 2 250 m²

Större kontor i Kungsporten


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 250 m²
Adress Kungsängsvägen 27
Område Kungsporten
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1988
Våning 1,2,3
Objektsnummer 41943381
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungsängsvägen 27 i Kungsporten. Läget är optimalt med generösa kontorsytor på 3 plan med närhet till Resecentrum och påfarten mot Arlanda och Stockholm. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Här finns möjlighet för det större företaget att hyra kontorslokaler om 2250 kvm fördelat på 2 våningsplan i Kungsporten. 

Stora möjligheter att hyresgästanpassa då lokalen har en öppen planlösning. Första bilden visar en rendering av lokalen.

Fastigheten går under namnet; Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.

 

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, inredningsföretag och thairestaurang. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger som till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Det finns gott om parkeringsplatser för såväl anställda som för kunder.


Karta


Bilder på lokalen