Kontor, Krusegatan 19, Segevång, Malmö

Newsec Shopping (47 m) Restaurang (77 m) Bilservice (201 m) Kommunikation (258 m) Friskvård (290 m) Bränslestation (448 m) Kemtvätt (463 m) Postkontor (717 m) Grönområde (775 m) Uttagsautomat (784 m)

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Här har vi hela 3000 kvm i ett och samma våningsplan som är delbart i olika enheter efter behov. Fastighetenkommer att erbjuda en lunchpoint som ska bli en trevlig mötesplats för hyresgästerna i fastigheten. I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser t ex ett fantastiskt Penthouse som gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter. Dessutom finns här för hyresgästerena...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 585 m²
Adress Krusegatan 19
Område Segevång
Objektsnr 41858496
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Här har vi hela 3000 kvm i ett och samma våningsplan som är delbart i olika enheter efter behov.

Fastigheten kommer att erbjuda en lunchpoint som ska bli en trevlig mötesplats för hyresgästerna i fastigheten.

I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser t ex ett fantastiskt Penthouse som gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter.
Dessutom finns här för hyresgästerena ett gym i fastigheten.

Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns - vi tittar på en optimal lösning för ert företag.

Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre- och yttre ringvägen på bara någon minut. Buss från Värnhemstorget och Centralstationen.

Parkering

I fastigheten finns ett garage och en mindre parkering med möjlighet att märka upp platserna. I övrigt är det gott om parkering i området och här parkerar man gratis.

Artiklar om Newsec

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad

Krusegatan 19, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända M...

Visad

Murmansgatan 119, Segevång

Välkommen till detta kontor i Hus 1 men med separat entré fr...

Visad