Kontor, Kopparbergsvägen 6, City, Västerås

  • 100 m²
  • 2024-02-01

Ditt nya ljusa kontor med bästa utsikten


Lokaltyp Kontor
Total yta 100 m²
Adress Kopparbergsvägen 6
Område City
Kommun Västerås kommun
Byggår 1960
Hiss Nej
Tillträde 2024-02-01
Objektsnummer 41971306

Beskrivning

Det mindre kontoret med högt läge och fin utsikt. Beläget på plan 8 i glashuset mitt i city. Ljust och fräscht kontor. Kan hyras med befintliga nya möbler eller utan möbler.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Castellum, Ottar 6 och Mimer 5.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i bästa läge! Här har du centralstationen runt knuten samt Västerås centrums utbud av restauranger och service precis utanför dörren.


Karta

Bilder på lokalen