Kontor, Katarinavägen 19, Slussen, Stockholm

  • 154 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontorslokal om 154 kvm i fastighet från 1910 med bevarade detaljer, generös takhöjd och utsikt över Mälaren.


Lokaltyp Kontor
Total yta 154 m²
Adress Katarinavägen 19
Område Slussen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1929
Hiss Ja
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940708
Bifogade filer

Beskrivning

I hjärtat av Södermalm finns fastigheten ’Sjömansinstitutet’, uppförd under 1900-talets början, som präglas av generösa takhöjder, bevarade detaljer och fantastiska burspråk. Nu finns chansen att hyra en kontorslokal om 154 kvm i ett av Stockholms mest efterfrågade områden, Slussen. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som efterfrågar en kontorslokal som erbjuder det mesta.

Omgivning

Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser. Här finner du närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Dessutom ett av Stockholms mest expansiva områden i och med Slussens förvandling.

Kommunikationer

Här finner du både tunnelbanans gröna och röda linje, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården. Tillsammans med T-centralen är Slussen Stockholms största trafiknod.

Planlösning

Väl tilltalande ytor med generös takhöjd och rum i fil. Öppna ytor som möjliggör att sitta samlade.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen