Kontorshotell, Industrivägen 23, Hagalund, Solna

  • 10 - 50 m²

Njut av ett socialt arbetssätt i ett gemensamt kontor, med flexibla alternativ så att du alltid bara betalar för det du använder. http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-hagalund?utm_sourc ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 50 m²
Adress Industrivägen 23
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41879455

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Njut av ett socialt arbetssätt i ett gemensamt kontor, med flexibla alternativ så att du alltid bara betalar för det du använder.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-hagalund?utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

-Affärscentret Solna Hagalund ligger strategiskt beläget i en populär närförort med gott om företag inom bio- och medicinteknik liksom nyetableringar.
- Centret ingår i Solna business park, är strategiskt beläget med gångavstånd till välkända Karolinska Institutet, samt har E4:an liksom flera allmänna kommunikationer i närheten. Området är populärt bland företag inom bio- och medicinteknik samt nystartade företag.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.