Kontor, Industrivägen 1, Hagalund, Solna

  • 430 m²

Fastigheten är nyrenoverad och har ljusa, moderna och flexibla kontorslokaler i olika storlekar. Ett flertal restauranger finns i området.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 430 m²
Adress Industrivägen 1
Område Hagalund
Byggår 1986
Våning 2
Objektsnummer 41871750
Bifogade filer

Beskrivning

Fastigheten är nyrenoverad och har ljusa, moderna och flexibla kontorslokaler i olika storlekar. Ett flertal restauranger finns i området.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Industrivägen 17 Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Ljus och fin kontorslokal med öppen planlösning. Lasthiss finns till varje våningsplan.

Parkering

Garage- och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.

Service

I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. För ytterligare serviceutbud finns det mesta att tillgå på bekvämt avstånd i Solna centrum.


Bilder på lokalen