Kontor, Industrigatan 68, Söder, Landskrona

  • 12 m²

Mindre kontor i gemensam miljö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 12 m²
Adress Industrigatan 68
Område Söder
Kommun Landskrona kommun
Byggår 1977
Hiss Ja
Objektsnummer 41815350

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I företagshuset Stenen kan vi erbjuda mindre, enskilda kontorsrum i gemensam miljö. Fastigheten ligger nära centrum och externhandel. P-platser finns.
I företagshuset kan vi erbjuda mindre, enskilda kontorsrum i gemensam miljö. Hyresgästerna delar på pentry, konferensrum samt toaletter. Fastigheten ligger nära både centrum och externhandel. P-platser finns .
Kontorsfastighet i två plan belägen i ett industriområde i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är dessutom gångavstånd till centrum och nära till affärscentrat Infarten med bl.a. Willys. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök, konferensrum och toaletter.

Omgivning

Fastigheten ligger i det äldre södra industriområdet i Landskrona. Det är gångavstånd till centrum samt nära till externhandel.