Kontor, Hulda Mellgrens gata 5, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 2 287 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 190 583 - 323 992 kr/mån

En lokal med oändliga möjligheter. Välkommen att skapa en lokal precis efter era önskemål!


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 287 m²
Adress Hulda Mellgrens gata 5
Område HÖGSBO/SISJÖN
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1990
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41878264
Områdeshyra 190 583 - 323 992 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns en stor lokal med alla möjligheter att sätta er egen prägel och tillsammans med oss anpassa lokalen efter just era behov. Möjlighet finns att hyra stort lager i bottenplan.Tillgång till parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.Bilder på lokalen