Kontorshotell, Hedvig Möllers gata 12, RÅBYHOLM, Lund

  • 17 m²

Kontorslokaler med ett starkt varumärke som tar din verksamhet till en helt ny nivå.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 17 m²
Adress Hedvig Möllers gata 12
Område RÅBYHOLM
Kommun Lunds kommun
Byggår 2016
Objektsnummer 41919704

Beskrivning

World Trade Center Lund ligger strategiskt i den sydöstra delen Råbyholm, alldeles bredvid Lunds södra avfart. Ett spännande område med utvecklingsplaner på bägge sidor av E22:an.

Hos World Trade Center Lund erbjuder vi allt från coworking space och kontorshotell till hela våningsplan. Här finns en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer.
Ljust kontorsrum med utsikt över Lund. Med fönster från golv till tak och en takhöjd på 3 meter.

KONTOR/KONTORSHOTELL
Ljusa och trevliga lokaler med service och faciliteter i världsklass.
Kontor ca 17 kvm (3 personer), hyra ca 11 500 kr exkl. moms/månaden

I lokalhyran ingår bl a även nyttjande av vårt coworking kontor med tillhörande kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt.

Här finns även möjlighet att hyra en arbetsplats i vårt coworking kontor som ligger i direkt anslutning.
Prisexempel: fr.1 900 kr/mån exkl. moms/person.

I WTCs koncept ingår en hög grad av flexibilitet avseende kontraktstid och servicenivå. Det mesta är "all inclusive" på WTC.

World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Varför bara välja ett när du kan välja alla tre! Oberoende vilket av våra tre Business Centers i Lund, Malmö eller Helsingborg som blir din hemmabas, finns det alltid tillgång en arbetsplats och mötesrum i de andra orternas aktivitetsbaserade kontorsmiljöer inkluderat i hyran.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Fastigheten är strategiskt belägen i direkt anslutning till E22:ans avfart vid Råby trafikplats, avfart 20 mot Lund C.

Pendlarbuss till/från Malmö stannar vid hållplats Råby Trafikplats på E22, bara 3 minuters promenad bort.
Även flera stads-och regionbussar stannar på hållplats Ruben Rausings Gata, alldeles nära fastigheten.

Parkering

I direkt anslutning finns nybyggt parkeringsgarage med drygt 400 platser inklusive besöksparkering. Här finns även flertalet platser för elbilar med laddningsstolpar.

Service

Bredvid World Trade Center ligger Radissson Blu hotell med både boende, restaurang och gymmöjligheter. Även en mindre restaurang finns i området liksom några sk Food-trucks.

Närliggande företag

I huset finns bl a Consafe Logistics, Logevo och FS Dynamics samt många bolag i blandade branscher och storlekar. Ett kvarter bort ligger även välkända Tetra Pak.


Karta
Visa på kartan: