Kontor, Gustaf Werners gata 8B, Södra Göteborg, Göteborg

  • 82 m²

Unna dig en lyxig och naturnära arbetsmiljö i denna nyrenoverade lokal om 82 m². Belägen på Gustav Werners Gata 8B, erbjuder denna lokal en fantastis


Lokaltyp Kontor
Total yta 82 m²
Adress Gustaf Werners gata 8B
Område Södra Göteborg
Publicerad 2023-09-19
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41965009

Beskrivning

Unna dig en lyxig och naturnära arbetsmiljö i denna nyrenoverade lokal om 82 m². Belägen på Gustav Werners Gata 8B, erbjuder denna lokal en fantastisk arbetsplats med närhet till köpcentret 421, där restauranger, butiker och ICA Maxi finns.

Lokalen hyrs ut möblerad, vilket gör det bekvämt och smidigt att flytta in och komma igång direkt. Med enkel tillgång till huvudvägar och motorleder blir det enkelt att ta sig ut med bil. Dessutom finns gratis parkering tillgänglig för både personal och besökare.

Här får du inte bara en praktisk arbetsplats, utan även en lyxig och härlig känsla. Den nyrenoverade lokalen erbjuder en modern och stilfull design, som skapar en inspirerande atmosfär för produktivitet och kreativitet.

Passa på att ta del av denna unika möjlighet att arbeta i en lokal som erbjuder både komfort och närhet till allt du behöver. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva den fantastiska atmosfären själv!

Har ni frågor eller vill boka tid för visning?
Välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se


Karta

Bilder på lokalen