Kontor, Gustaf Dalénsgatan 30, Hisingen, Göteborg

  • 200 - 1 050 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 16 667 - 148 750 kr/mån

Söker ni en flexibel lokal där man kan anpassa sig efter verksamhetens behov!? I denna kontorsfastighet har ni möjlighet att skapa en modern lokal. Med lokalens planlösning finns det möjlighet att båd ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 1 050 m²
Adress Gustaf Dalénsgatan 30
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41937219
Områdeshyra 16 667 - 148 750 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Söker ni en flexibel lokal där man kan anpassa sig efter verksamhetens behov!? I denna kontorsfastighet har ni möjlighet att skapa en modern lokal. Med lokalens planlösning finns det möjlighet att både ha cellkontor eller öppna kontorslandskap.

Omgivning

Intill fastigheten finns det lunchrestauranger, gym och övrig service.

Kommunikationer

Backaplan ligger endast några kilometer från centrala Göteborg. Lokalen erbjuder både cykelavstånd till centrum och några minuters promenadavstånd till närmsta kollektiva förbindelse.

Övrigt

ÖVRIGT:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen