Kontor, Gustaf Dalénsgatan 19, Hisingen, Göteborg

  • 150 m²
  • Enligt överenskommelse.

Fräscha kontorsytor i attraktivt läge med smidig kommunikation precis utanför


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Gustaf Dalénsgatan 19
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41780924

Beskrivning

Helt nyrenoverad kontorslokal på 150 kvm med mycket bra läge vid Backaplan. Busshållplatsen Swedenborgsplatsen finns precis vid fastigheten.

Lokalen har en öppen planlösning, ger ett härligt ljust och fräscht intryck samt är försedd med mycket fönster i tre väderstreck. Det finns även två separata kontorsrum samt ett konferensrum/mötesrum. Vidare finns ett nytt pentry samt nygjord kaklad toalett med dusch. Ytan ligger en halvtrappa upp i byggnaden.

Trivsam arbetsmiljö med ljuddämpande textilmattor samt undertak. Belysningen består av dimbara led-plattor.

Förråd på 11 kvm finns att hyra vid behov.

Lokalen är tillgänglig för inflyttning från den 1 januari 2020.

Omgivning

Nordic Wellness Backaplan ligger ca 100 meter ifrån. Lokalen ligger också nära Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde.

Kommunikationer

Med buss 17 som avgår precis vid fastigheten ligger Hjalmar Brantingsplatsen tre minuter bort och där finns all tänkbar service. Till Nordstan tar bussturen endast nio minuter. Det är även lätt att ta sig till och från med bil.

Parkering

Parkering finns att hyra på fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen