Övrig lokal, Grimstagatan 160, Grimsta, Vällingby

Lokal Direkt Kommunikation (6439 m)

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres! Lokalen har god tillgänglighet och kan hyras av omomsad hyresgäst. Vård och vuxenutbildning passar här!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 164 - 178 m²
Adress Grimstagatan 160
Område Grimsta
Byggår 1980
Objektsnr 41915961
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Omgivning

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Kommunikationer

T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Planlösning

Lokalen har en mixad planlösning med både rum och öppen yta. Det finns idag sex rum i fil som vetter mot Grimstagatan. Rummen passar utmärkt som behandlingsrum för vård och olika mottagningsverksamheter. Den tillträdande hyresgästen skulle exempelvis kunna vara en sjukgymnastik- eller tandläkarklinik, läkar- eller veterinärmottagning alternativt salong för skönhetsbehandlingar. Då lokalen kan hyras omomsad så fungerar även vuxenutbildning bra. Lokalen har även ett större rum som kan nyttjas för möten/utbildningar/träning eller användas som showroom/lager. Lokalens öppna yta passar bra som väntrum och/eller träningsyta för en sjukgymnastik. I den öppna ytan är även pentryt placerat. Övriga ytor utgörs av förråd och städ, wc samt tillgång till rwc. Det kan med en enklare ombyggnad integreras ytterligare behandlingsrum i ytan. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen utgör en egen byggnadsdel utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad med utmärkt skyltläge. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Service

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Närliggande företag

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Övrigt

Lokalen kan i princip tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.

Grimstagatan 160-162, Grimsta

Möjlighet att hyra lokal i markplan för handel-, produktion ...

Visad

Grimstagatan 160, Grimsta

Anpassningsbar lokal i fint skick som kan hyras för ren kont...

Visad

Grimstagatan 160-162, Grimsta

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres!

Visad

Grimstagatan 160, Grimsta

Anpassningsbart kontor med god tillgänglighet och utmärkt sk...

Visad

Grimstagatan 160, Grimsta

Anpassningsbar lokal i fint skick uthyres! Lokalen har god t...

Visad