Kontor, Fridhemsgatan 122, Skönsmon, Sundsvall

  • 785 m²
  • 50 698 - 71 958 kr/mån

Centrumnära läge strax söder om centrala Sundsvall


Lokaltyp Kontor
Total yta 785 m²
Adress Fridhemsgatan 122
Område Skönsmon
Kommun Sundsvalls kommun
Objektsnummer 41899623
Områdeshyra 50 698 - 71 958 kr/mån
775 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

ABB och Sundsvalls Elteam är största hyresgäster i fastigheten idag. Utöver dessa hyr Sportsgym en lokal där de driver en träningsanläggning i bottenvåningen. Delar av kontorslokalerna är omoderna och ska renoveras innan en ny hyresgäst flyttar in, detta görs i samråd med ny hyresgäst, möjligheterna att påverka er framtida arbetsmiljö är således mycket stora. I bifogad idéskiss finns ett möjligt förslag där en del av den yta som är möjlig att hyra ritats upp. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Skönsmon en liten bit från Södra brofästet på nya Sundsvallsbron. Närheten till den nya E4:an och Sundsvall Centrum gör platsen till en bra plats för verksamhet som behöver ligga någorlunda centralt men ändå ha utrymme för att parkera servicebilar eller liknande. Busshållplats finns precis utanför fastigheten.

Planlösning

Kontor en våning upp på plan 2. Möjlighet till omklädningsrum med bastu i källaren samt garage med port i bottenplan. Alla ytor sitter ihop och går att nå utan att lämna byggnaden.

Service

Inom gångavstånd från fastigheten finns ICA butik, pizzeria samt två lunchrestauranger. Dygnet runt öppet gym i samma fastighet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen