Kontor, Flöjelbergsgatan 8C, Lackarebäck, Mölndal

  • 205 m²

Här erbjuds nu en kontorslokal på 205 kvm på plan 2. Kontoret består av cellkontor - alltifrån 30 kvm till 10 kvm. Totalt finns 8 rum. Lokalen har också 2 toaletter och dusch. Lokalen saknar idag kökoch tillhörande pausyta, men detta är något som fixas iordning i samråd med fastighetsägaren. Lokalen i stort renoveras och fixas iordning i samråd med fastighetsägaren, för att passa dig som hyresgäst och era behov. I anslutning till lokalen finns också fri parkering på anvisad yta. Här har du nä...


Lokaltyp Kontor
Total yta 205 m²
Adress Flöjelbergsgatan 8C
Område Lackarebäck
Kommun Mölndals kommun
Byggår 1967
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41848222

Beskrivning

Här erbjuds nu en kontorslokal på 205 kvm på plan 2. Kontoret består av cellkontor - alltifrån 30 kvm till 10 kvm. Totalt finns 8 rum. Lokalen har också 2 toaletter och dusch. Lokalen saknar idag kök och tillhörande pausyta, men detta är något som fixas iordning i samråd med fastighetsägaren. Lokalen i stort renoveras och fixas iordning i samråd med fastighetsägaren, för att passa dig som hyresgäst och era behov.
I anslutning till lokalen finns också fri parkering på anvisad yta.

Här har du närhet till både knutpunkten Korsvägen och Mölndals Centrum med dess service, lunchrestauranger och caféer. I området finns flera lunchrestauranger. Ca 300 meter från fastigheten finns busshållsplats som tar dig till Korsvägen på 8 minuter. Här finns också påfart samt avfart till E6an i norr och söderriktning. Till Landvetter flygplats tar det cirka 15 minuter.

Omgivning

I området finns lunchrestaurangerna Södra Porten och Nya Etage, här finns också Friskis&Svettis och Crossfit. I området finns mycket kontorsverksamhet och på andra sidan leden finns mycket restauranger, shopping och handel.

Kommunikationer

345 meter bort ligger busshållsplatsen Sörgärdesgatan. Härifrån tar det enbart 8 minuter till Korsvägen. 175 meter bort ligger busshållsplatsen Bergfotsgatan som tar dig till Mölndals Centrum på endast 4 minuter. Till och från fastigheten finns också bra cykelleder.

Planlösning

Cellkontor.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen