Kontor, Fjärde Långgatan 46-48, Masthugget, Göteborg

  • 699 m²
  • Efter överenskommelse
  • 104 850 - 174 750 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 699 m²
Adress Fjärde Långgatan 46-48
Område Masthugget
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1969
Våning 3
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41907709
Områdeshyra 104 850 - 174 750 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Här finns en ledig kontorslokal i centrala Göteborg för ca 40-45 arbetsplatser på 699 kvm. Lokalen finns vid Masthuggstorget och har idag en öppen planlösning. Det finns också ett par konferensrum i olika storlekar, ett stort pentry samt gott om förrådsutrymmen. Är det något du skulle vilja ändra på så kan vi anpassa lokalen efter er verksamhet.

Det finns två ingångar till lokalen, en egen ingång via trappa från markplan samt en entré från det gemensamma trapphuset. Utöver detta finns det en tillhörande ljusgård som, om ni vill, kan sättas in en dörr för att kunna använda ljusgården som en uteplats. Räcker inte storleken på lokalen? Det går att koppla ihop den med grannlokalen och blir då ca 1 677 kvm i ett våningsplan.

Med kontorets centrala läge i Göteborg finns det både gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger inom bara ett par meter. Inom området finns en stor variant av butiker med allt från vintage till modern design. På långgatorna och Linnégatan finns ett sprudlande folkliv med uteserveringar och gediget kulturarv. Det finns självklart bra med kommunikationer då den centrala knutpunkten Järntorget ligger bara en hållplats bort.

Här pågår också ett av Skandinaviens största stadsutvecklingsprojekt med 1300 bostäder och över 5000 nya arbetsplatser. Dessa ska fylla ut de stora asfaltsytorna och parkeringsplatserna med liv som ytterligare vitaliserar stadsdelen och skapar spännande kontraster och dynamik.

Omgivning

Masthugget ligger centralt vid Göta Älv, mitt emellan stadsdelarna Majorna och Linné, med ett rikt utbud av caféer, restauranger och nöjen, där MasthuggsTeatern ligger närmast till hands. Klassiska Bengans Skivbutik ligger en bit bort på Stigberget. Masthugget har en blandad bebyggelse med såväl funkis- som landshövdingehus och Masthuggstorget ligger nära till hands för en kort promenad på lunchen. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd siluett från hamninloppet och Norra Älvstranden på Hisingen.

Kommunikationer

200 meter från fastigheten ligger Masthuggstorget där spårvagnarna 3, 9 och 11 stannar. Vid Järntorget stannar också 1 och 6, Expressbuss Blå och 60-bussen.

E45/Oscarsleden finns närmast till hands. Sväng av vid Djurgårdsgatan, Henriksberg eller Järntorgsmotet och kör sedan mot Masthuggstorget och fastigheten.

Parkering

Det finns 150 parkeringsplatser i varmgarage i fastigheten, adress Fjärde Långgatan 46, samt flertalet korttidsparkeringar i området.

Service

I fastigheten finns såväl mataffär som vårdcentral. Nere på Masthuggstorget och utmed Första Långgatan finns ett flertal restauranger med mat från hela världen. I närheten ligger också gym, vårdcentral och hotell. På de andra Långgatorna och deras parallellgator finns utbudet som den urbana göteborgaren söker med industrilokaler i tegel omgjorda till restauranger med hemtrevliga uteserveringar.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns vid Masthuggstorget.

Närmaste Sunfleet-stationer finns på Värmlandsgatan, Masthamnsgatan och Järntorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen