Kontorshotell, Fagerstagatan 18 B, Lunda, Spånga

  • 34 m²
  • Enligt överenskommelse

Här erbjuder vi möblerade kontorsrum i nyrenoverat kontorshotell.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 34 m²
Adress Fagerstagatan 18 B
Område Lunda
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1990
Hiss Nej
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943282
Bifogade filer

Beskrivning

Hyr ett kontorsrum i ett nyrenoverat modernt kontorshotell med hög standard och trivsamma gemensamhetsytor. Lokalen erbjuder stora ljusinsläpp och generös takhöjd vilket skapar en behaglig och tilltalande atmosfär. I hyran ingår vatten, el, värme och kyla samt trådlöst internet.Tillgång till bokningsbara mötesrum, samtalsrum, skrivare, välutrustat kök med kaffemaskin och tillträde till fastighetens gym.

Omgivning

Lokalen är placerad i en av Stockholms mest hållbara fastigheter belägen mitt i Lunda företagspark. Ett växande område med en stor variation av olika företag och verksamheter. I närområdet finns ett bra utbud av olika restaranger som erbjuder varierande lunchalternativ samt padelhall.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns på gatan utanför och om garageplats önskas finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån.
Laddplatser för elbil går att ordna inom kort.
Även gratis parkering på gatan utanför!

Övrigt

Priser: kontorsrum Small (ca 15 kvm) 3990 kr/månad. kontorsrum Medium (ca 20 kvm) 4990 kr/månad. kontorsrum Large (ca 30 kvm) 6990/månad.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen