Kontor, Första Avenyen 2, Hässleholm

  • 590 m²
  • Enligt överenskommelse

Möjlighet att påverka utseende och utformning av lokalen!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 590 m²
Adress Första Avenyen 2
Kommun Hässleholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41963143
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Möjlighet att vara med och påverka utseende och utformning av lokalen!

Större lokal på 590 kvm lämplig för kontor eller butik på bästa läge i representativ fastighet vid Stortorget, precis vid resecentrum.

Skyltfönster med fint exponeringsläge ut mot Stortorget samt Vattugatan. Lokalen ligger på bästa cityläge i Hässleholm bara ett stenkast från resecentrum, matbutiker, restauranger och andra faciliteter. Till lokalen hör även större förvaringsyta i källarplan som nås via en interntrappa i lokalen.

Det finns även möjlighet att dela upp lokalen där förslag finns på 158 kvm resp. 160 kvm. Se separata annonser för mer information.

FASTIGHETSINFORMATION
Representativ sekelskiftesfastighet från början av 1900-talet belägen mitt i stan på bästa läge bland butiker, restauranger och mysigt torg. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett flertal lägenheter ombyggda under 2015.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen mitt i centrum på gågata, bland butiker, matställen och torg. Centralstation för tåg och bussar finns på 1 minuts gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER
- Tågstation och bussar 50 m

NÄRSERVICE
Restauranger, butiker, caféer och övrig service på gångavstånd.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen