Butikslokal, Färgaregatan 16, Alingsås, Alingsås

  • 120 m²

I centrala Alingsås på den trevliga gatan Färgaregatan finns nu ett ledigt källarlager att hyra om 120 kvm.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 120 m²
Adress Färgaregatan 16
Område Alingsås
Byggår 1962
Objektsnummer 41829622

Beskrivning

I centrala Alingsås på den trevliga gatan Färgaregatan finns nu ett ledigt källarlager att hyra om 120 kvm.

Omgivning

Alingsås är en trevlig liten stad som erbjuder stort utbud av butiker, kaféer och restauranger. I Alingsås behöver man inte välja mellan charmig småstadsidyll eller utbud av stora kedjor. På de kullerstensbelagda gatorna med de anrika trähusen finns såväl väletablerade varumärken som unika butiker. Alingsås trivsamma stadskärna lockar många shopping- och fikasugna.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Alingsås och här är det nära till allt. I Alingsås kommun finns pendeltåg, regiontåg, busslinjer och närtrafik (för landsbygden). Samtliga busslinjer anländer till Alingsåsterminalen för att resenärerna ska ha möjlighet till bytesresor både med buss och tåg. Alingsås station ligger en kort promenad från lokalen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen