Kontor, Engelbrektsgatan 12, Centrum, Malmö

  • 90 m²
  • Enligt överenskommelse

Vackert sekelskifteskontor mitt i Malmö City!


Lokaltyp Kontor
Total yta 90 m²
Adress Engelbrektsgatan 12
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948186

Beskrivning

Mitt i Malmö City finns denna fina lokal i ett av Malmös mest centrala läge. Stilfullt, funktionellt och högt i tak samt fint ljusinsläpp tack vare stora, vackra fönster. Lokalen är ca 90 kvm och har en rumsindelad planlösning.

Bättre läge än så här kan det knappast bli med stadens puls utanför och all världens shopping och matupplevelser.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i Malmö City, som är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Här finns ett strålande utbud av affärer, service och restauranger för alla smaker.

Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget, Gustav Adolfs Torg och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig. Om du hellre blir överraskad i din shopping finns gömda pärlor. Ta en kort avstickare till Lilla Torg, till exempel med ett stort utbud av restauranger.

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

Kommunikationer

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.

Planlösning

Lokalen är ca 90 kvm, har en rumsindelad planlösning med WC och pentry.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i city är all tillgänglig service. Gym, restauranger, caféer och närheten till kommunikationerna. Här får man mycket av det goda samt trevliga grönområden.


Karta


Bilder på lokalen