Kontor, Drottninggatan 31, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 19 000 - 31 350 kr/mån
Colliers International AB Restaurang (38 m) Shopping (50 m) Postkontor (82 m) Friskvård (116 m) Kommunikation (209 m) Grönområde (226 m) Parkering (324 m) Bilservice (375 m) Uttagsautomat (402 m) Bank (424 m) Bränslestation (1071 m)

Välkommen till en välplanerad kontorslokal som är belägen på plan 4 i en charmig byggnad mitt i centrala Göteborg. Lokalen sträcker ut sig över 114 effektiva kvadratmeter. Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär samtidigt som detta område håller sin distans och finner sitt lugn - en perfekt kombination!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 114 m²
Adress Drottninggatan 31
Område Inom Vallgraven
Objektsnr 41834110
Lokalguidens estimerade områdeshyra
19 000 - 31 350 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad kontorslokal som är belägen på plan 4 i en charmig byggnad mitt i centrala Göteborg. Lokalen sträcker ut sig över 114 effektiva kvadratmeter. Lokaliseringen av kontoret ger närhet till Göteborgs kärna och dess tempofyllda atmosfär samtidigt som detta område håller sin distans och finner sitt lugn - en perfekt kombination!

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt - allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Kommunikationer

Närmaste hållplats Domkyrkan och några minuters promenad bort ligger Brunnsparken och Centralstationen.

Parkering

Parkering i P-hus.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Drottninggatan 31, Centrum

Välkommen till detta fina kontor på Drottninggatan 31. Här s...

Visad

Drottninggatan 31, Inom vallgraven

Yteffektiv kontorslokal om 114 kvm med bästa läge på Drottni...

Visad

Drottninggatan 29, Inom Vallgraven

Nu erbjuds en kontorslokal om 83 kvm mitt i centrala Götebor...

Visad

Drottninggatan 30, Inom vallgraven

Fin välplanerad kontorslokal om 53 kvm med stor takterrass. ...

Visad