Kontor, Dragarbrunnsgatan 45, Forumkvarteret, Uppsala

  • 427 m²
  • Enligt överenskommelse

Centralt kontor i anslutning till Forumkvarteret med tillgång till innergård. Flexibel lokal som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.


Lokaltyp Kontor
Total yta 427 m²
Adress Dragarbrunnsgatan 45
Område Forumkvarteret
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940963
Bifogade filer

Beskrivning

Med ett centralt läge i anslutning till Forumkvarteret och med fönster i tre väderstreck kan man skapa en mycket fin arbetsplats i den här lokalen. Idag är den delvis rumsindelad ihop med större ytor för medarbetarna att umgås på. Det finns även möjlighet till egen anpassning av lokalen inför tillträde. Genomgående ljusa material liksom nyrenoverade toaletter och duschutrymmen. Lokalen har direkt anslutning till fastighetens fina innergård samt shopping, restauranger och service i Forumkvarteret och Uppsalas centrala stadskärna.

Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Rumsindelad lokal med plats för drygt 20 medarbetare.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Centrala Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen