Kontor, Djupdalsvägen 10, EDSBERG, Sollentuna

  • 1 210 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med uteplats


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 210 m²
Adress Djupdalsvägen 10
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1988
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41923472

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Denna kontorslokal om 1 210 kvm är belägen en våning upp i fastigheten. Det finns en hiss som servar alla våningsplan och kan ta er upp till kontoret. Här finns det möjlighet för er som hyresgäst påverka utformningen av lokalen. Lokalen har en kontorsindelad planlösning med glaspartier som släpper in dagsljuset mot mittkärnan och förråd med goda förvaringsmöjligheter.Kontoret har ljusa ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö. Lokalen har en fin uteplats där man kan avnjuta lunchen eller ta en kopp kaffe.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen