Kontor, Derbyvägen 6, Jägersro, Malmö

  • 169 m²

Kontorslokal med potential om 169 kvm på Derbyvägen 6 i Jägersro. Renovering och uppfräschning av ytorna görs av fastighetsägaren i samband med den ny


Lokaltyp Kontor
Total yta 169 m²
Adress Derbyvägen 6
Område Jägersro
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41944562

Beskrivning

Kontorslokal med potential om 169 kvm på Derbyvägen 6 i Jägersro. Renovering och uppfräschning av ytorna görs av fastighetsägaren i samband med den nya hyresgästen. Det ger utrymme för att kunna anpassa lokalen utifrån behov i samråd med fastighetsägaren.

Omgivning

Utmärkt läge för företaget som enkelt och smidigt vill ta sig till jobbet. Parkeringsplatser finns vid fastigheten. Goda kommunikationer i form av Linje 5 och det går snabbt att ta sig ut på Inre Ringvägen via Amiralsgatan.

Övrigt

Kontorslokal med potential om 169 kvm på Derbyvägen 6 i Jägersro. Lokalytan på andra våningen är i behov av renovering och uppfräschning, vilket görs av fastighetsägaren i samband med den nya hyresgästen. Det ger utrymme för att kunna anpassa lokalen utifrån behov i samråd med fastighetsägaren. Innerväggar går att riva och öppna ytor kan därmed skapas. Passar perfekt för det lilla företaget som vill anpassa sitt kontor.


Karta


Bilder på lokalen