Kontor, Datavägen 12 A, Sisjön, Askim

  • 446 - 892 m²

Välkommen att hyra en nyrenoverad kontorslokal med trevlig planlösning där öppna ytor samsas med kontors-, och mötesrum. Lokalen är försedd med fönster i alla väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp och trivsam arbetsmiljö. Kontorsrummen har glasväggar vilket gör att ljuset flödar genom hela lokalen! Ytskikten är fräscha och ger ett modernt och intryck med mörkgrå matta ljusa väggar. Kontoret har att strategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde och nås enk...


Lokaltyp Kontor
Total yta 446 - 892 m²
Adress Datavägen 12 A
Område Sisjön
Byggår 1988
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41916447

Beskrivning

Välkommen att hyra en nyrenoverad kontorslokal med trevlig planlösning där öppna ytor samsas med kontors-, och mötesrum. Lokalen är försedd med fönster i alla väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp och trivsam arbetsmiljö. Kontorsrummen har glasväggar vilket gör att ljuset flödar genom hela lokalen! Ytskikten är fräscha och ger ett modernt och intryck med mörkgrå matta ljusa väggar.

Kontoret har att strategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde och nås enkelt av både bil- och kollektivresenären. Här får ni närhet till all tänkbar service med köpcentrum 421 som granne. Missa inte er chans att etablera er i det expansiva området - Sisjön! Visionen med området är att skapa en stadsmässig miljö vilket kommer lyfta området desto mer med ytterligare handel, kontor och service.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Kommunikationer

Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i mån om plats utanför fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen