Kontor, Cylindervägen 18, NACKA STRAND, Nacka strand

  • 325 m²

Välkommen till en trivsam lokal i kärnan av Nacka strand.


Lokaltyp Kontor
Total yta 325 m²
Adress Cylindervägen 18
Område NACKA STRAND
Kommun Nacka kommun
Byggår 1991
Objektsnummer 41919246

Beskrivning

Välkommen till en trivsam lokal i kärnan av Nacka strand. Här finner du ett delvis öppet kontor med gott om ljusinsläpp och genomgående textila golv. I lokalen finns en rymlig social yta och ett stort kök som passar för både möten och välbehövliga pauser. Ytan innehåller två enskilda rum, att använda som kontor alternativt mötesrum, och två mindre samtalsrum. Här finns två wc varav ett Hwc.

Omgivning

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.

Närliggande företag

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strandsmässan med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen