Kontor, Carl Gustafs väg 46, Triangeln, Malmö

  • 185 m²
  • Diskuteras

Kontorslokal med fantastisk möjlighet för ert företag att sätta er egen prägel.


Lokaltyp Kontor
Total yta 185 m²
Adress Carl Gustafs väg 46
Område Triangeln
Kommun Malmö kommun
Byggår 1993
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41892955
Bifogade filer

Beskrivning

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är det ofta avgörande för många företag med ett centralt läge. Här kan ni flytta in i en kontorslokal som uppfyller det med busscentralen direkt utanför kontorshuset och tågstationen bara 10 minuter bort. Med hiss direkt i markplan når ni kontorslokalen som är belägen på sjätte våningen. Lokalen har en fin utsikt över takåsarna och kommer dessutom att anpassas till en modern kontorsstandard till nästa hyresgäst. Ritningen som är framtagen föreslår 11 arbetsplatser, ett mötesrum samt pentry med lounge, men självklart ser vi på ett lösning som passar just er verksamhet.

Observera att bilderna i presentationen är illustrationsbilder som visar planerad basstandard, avvikelser kan därför förekomma.

Välkommen att kontakta ansvarig leasing manager för mer information och visning.

Omgivning

Kontorshuset är beläget i Malmö Centrum vid Södervärn. Otroligt bra läge med bara 10 minuters promenadavstånd till tågstationen / Citytunneln vid Triangeln och busstation med regional- och lokalbussar precis utanför dörren. Här har ni även nära till vackra Pildammsparken och allt vad gäller restauranger, caféer, uteserveringaroch shopping med gågatan (Södra Förstadsgatan) runt knuten, Triangelns köpcentrum ligger också inom gångavstånd såväl som Möllevångstorget.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till hit oavsett om ni kommer med bil, buss, tåg eller cykel. Kommer ni med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11
- P-huset Leonard, Claesgatan 6
- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Kommer ni med buss finns busscentralen precis utanför kontorshuset. Här går de flesta stads- och regionbussar. Kommer ni med tåg ligger Triangelns tågstation/ Citytunneln bara 5 minuter bort.

Parkering

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Slöjdgatan 11
- P-huset Leonard, Claesgatan 6
- Triangelgaraget, Pildammsvägen/ S:tJohannesgatan

Service

Fördelarna med att sitta centralt i Malmö är närheten till all service. Det finns ett stort utbud av restauranger och caféer och på ca 10 minuters promenadavstånd ligger Scandic som även huserar en konferensavdelning med mötesrum i varierande storlekar.

För den som vill hinna med träningen på morgonen, lunchen eller direkt efter jobbet finns både Fitness24Seven, SATS och Repeat nära tillhands.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen