Kontor, Blasieholmsgatan 4A, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 313 133 - 443 267 kr/mån
Novi Real Estate Restaurang (13 m) Shopping (277 m) Friskvård (273 m) Bank (96 m)

976 kvm i fantastiskt fin fastighet mitt i city, öppna ljusa lokaler med moderna installationer.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 976 m²
Adress Blasieholmsgatan 4A
Område City
Byggår 1930
Renoveringsår 2007
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41869334
Lokalguidens estimerade områdeshyra
313 133 - 443 267 kr/mån
3 850 - 5 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

976 kvm i fantastiskt fin fastighet mitt i city, öppna ljusa lokaler med moderna installationer.

Omgivning

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra till och med ett lugnt läge med närhet till natur. Tunnelbanan (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 (Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar. Passa på att ta båten till och från jobbet med hela utbudet av båtar vid intilliggande Strömkajen likväl som Nybrokajen.

Service

Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera trevliga restauranger såsom Grands Veranda, Strand Hotell, B.A.R. Bistro Créme, Lydmar Hotell, Wedholmsfisk m.fl. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården med hela dess utbud. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Övrigt

Kvarteret Käpplingeholmen ligger i hörnet av Blasieholmsgatan och Teatergatan. Huset, som byggdes 1929 genomgår nu en omfattande renovering som kommer förvandla fastigheten till Blasieholmens mest attraktiva byggnad. Fasaden får en ordentlig uppfräschning samtidigt som den behåller sin stilrena funkisprägel. Entrén förtydligas för att bli ännu mer välkomnande och ger hyresgästerna goda möjligheter att profilera sig mot sina besökare. Även området kring fastigheten rustas upp. Bland annat ska trafiken ledas om så att Blasieholmsgatan blir en del av charmiga Blasieholmstorg.

Eftersom fastigheten är pelarkonstruerad erbjuds stor flexibilitet vad gäller planering och disposition. Ni väljer själva om ni vill sitta i öppna landskap eller avdelat i mindre enheter - allt efter vad som passar bäst för er verksamhet. Materialen håller genomgående hög standard och oavsett hur ni väljer att inreda ert kontor får ni det senaste inom belysning, ventilation och kommunikation.

Blasieholmsgatan 4A, City

Effektiv och modern kontorslokal med ljusa materialval. En d...

Visad

Blasieholmsgatan 3, City

Ljus och fin kontorslokal med tillvaratagen sekelskiftesmilj...

Visad

Blasieholmsgatan 3, City

Ljus och fin kontorslokal med tillvaratagen sekelskiftesmilj...

Visad