Kontor, Berga Allé 1, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 8 146 - 11 021 kr/mån
Castellum Shopping (0 m) Kommunikation (435 m) Bränslestation (512 m) Restaurang (8 m) Bilservice (476 m) Friskvård (0 m)

Välkommen in i det unika företagshuset Kavalleristen. Kavalleristen är en imponerande byggnad från 1912 med majestätisk historia. Fastigheten är välbevarad och de historiska attributen är vårdade medomsorg. Ståtliga kalkstenstrappor, eleganta takmålningar, polerat trä och putsad metall bidrar till harmonin – precis som takterrassens storslagna utsikt. Det är högt till tak och gott om plats för tankar och kreativitet. Kavalleristens lokaler är funktionella och passar för såväl stora som små för...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 115 m²
Adress Berga Allé 1
Objektsnr 41865061
Lokalguidens estimerade områdeshyra
8 146 - 11 021 kr/mån
850 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen in i det unika företagshuset Kavalleristen. Kavalleristen är en imponerande byggnad från 1912 med majestätisk historia. Fastigheten är välbevarad och de historiska attributen är vårdade med omsorg. Ståtliga kalkstenstrappor, eleganta takmålningar, polerat trä och putsad metall bidrar till harmonin – precis som takterrassens storslagna utsikt. Det är högt till tak och gott om plats för tankar och kreativitet.

Kavalleristens lokaler är funktionella och passar för såväl stora som små företag. Här kan vi erbjuda en kontorslokal på ca 115 m². På Kavalleristen kan ditt företag få lokaler som passar just ert sätt att arbeta. Oavsett om ni vill ha en öppen planlösning för att stödja den interna kommunikationen eller behöver enskilda rum för arbete i lugn och ro. Här finns också goda konferensmöjligheter.

Omgivning

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Service

På Berga finns bank, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher.
I fastigheten finns dessutom en lunch- och affärsrestaurang.

Berga Allé 3, Helsingborg

Välkomna till Briggen och Berga området! Här kan vi erbjuda ...

Visad

Berga Allé 3, Helsingborg

Ändamålsenliga lokaler för såväl stora som små företag som v...

Visad

Bergavägen 1, Berga

Nu har vi ett mycket trevligt kontor i självaste "Canon...

Visad