Produktionslokal, Backavägen 3, Hisingen, Göteborg

  • 100 m²
  • Tillträde enl. överenskommelse

Förråd samt parkeringsplatser!


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 100 m²
Adress Backavägen 3
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Tillträde enl. överenskommelse
Objektsnummer 41936173
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns några förråd i olika storlekar samt parkeringsplatser i garaget på Backavägen 3! Varierande storlekar på förråden från 20 - 100kvm.

Omgivning

Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum.

Kommunikationer

Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna. Infrastrukturen kring området är mycket god och det är lätt att ta sig till Backaplan oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt kring området och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal busslinjer och fyra spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan. Det finns gott om cykel- och gångbanor till området

Service

Backaplan på Hisingen i Göteborg är ett av Sveriges största handelsområden. Handeln upptar omkring 110 000 kvadratmeter och handelsområdet har 3 500 parkeringsplatser. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.Bilder på lokalen