Kontor, Backavägen 3, Backaplan, Göteborg

  • 409 m²
  • 44 308 - 78 392 kr/mån

Välkommen att hyra detta fina kontor om 409 kvm med utmärkt skyltläge mot de stora lederna. Lokalen har fönster i två väderstreck vilket ger den ett härligt ljusinsläpp! Planlösningen är blandad medöppet kontorslandskap som samsas med kontor och mötesrum. Oavsett om du är bilburen eller åker med buss är tillgängligheten stor då lokalen ligger granne med Göteborgs näst största knutpunkter - Backaplan. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och ingår dessutom i månadshyran!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 409 m²
Adress Backavägen 3
Område Backaplan
Objektsnummer 41913078
Områdeshyra 44 308 - 78 392 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra detta fina kontor om 409 kvm med utmärkt skyltläge mot de stora lederna. Lokalen har fönster i två väderstreck vilket ger den ett härligt ljusinsläpp!

Planlösningen är blandad med öppet kontorslandskap som samsas med kontor och mötesrum.

Oavsett om du är bilburen eller åker med buss är tillgängligheten stor då lokalen ligger granne med Göteborgs näst största knutpunkter - Backaplan.
Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och ingår dessutom i månadshyran!

Omgivning

Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum.

Kommunikationer

Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna. Infrastrukturen kring området är mycket god och det är lätt att ta sig till Backaplan oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt kring området och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal busslinjer och fyra spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan. Det finns gott om cykel- och gångbanor till området

Planlösning

Kontor.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen