Lagerlokal, Armaturvägen 3 D, Jordbro, Jordbro

  • 378 m²
  • Enligt överenskommelse

Kombinerad lager- och kontorslokal i två plan. Markport 3x3 meter, 3 m i takhöjd


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 378 m²
Adress Armaturvägen 3 D
Område Jordbro
Kommun Haninge kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41917559
Bifogade filer

Beskrivning

Kombinerad kontors- och lagerlokal i två plan. Lagerdelen som är ca 199 kvm är utrustad med markport (ca3 x3 meter) och har en takhöjd på ca 3 meter.
Kontoret om ca 179 kvm som ligger en trappa upp, är i dagsläget rumsindelad men anpassas i samband med kommande hyresgäst önskemål.

I samma byggnad finns ytterligare kontor och lager att tilläggshyra om så önskas.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Jordbro Företagspark är beläget i Västerhaninge cirka 25km söder om Stockholm city och är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. I området finns redan etablerade företag som Rexel, Coca-Cola, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo.

Kommunikationer

Med flertal busslinjer kommer du från olika områden inom Jordbro Industriområde till Jordbro Station där pendeltåget sedan tar dig till Stockholm Central på 30 minuter. Jordbro ligger även väldigt bra till där Södertörnsleden har förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.

Service

I Jordbro Industriområde finns flertal lokala lunchrestauranger inom gångavstånd. Övriga tjänster inom industriparken består av gym, posttjänst, tennisklubb och golfhall.
Med 1,5km till Jordbro Centrum finns det ett urval av diverse servicetjänster i form av café, restauranger, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, småbutiker och bibliotek.

Övrigt

Jordbro ligger i ett fantastiskt läge som en mittpunkt mellan det nya logistiknavet Norviks hamn och Stockholm. Nynäsvägen (väg 73) går från Norviks hamn genom Jordbro upp till Stockholm City och därifrån knyts ett nätverk av trafikleder över hela landet. Hamnen byggs i mån av att kunna ta emot de största fartygen som rör sig i Östersjön. Från Norvik hamn kommer även en järnväg byggas som ansluts till Nynäsbanan, som i sin tur stannar i Jordbro på vägen mellan Nynäshamn och Älvsjö.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen