Kontor, Östra Larmgatan 13, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 150 m²
  • Omgående.
  • 25 000 - 41 250 kr/mån

Nu erbjuds ett modernt och trevligt kontor rakt över Fredsgatans vimmel för den som vill se och synas. Högst upp i länken mellan Kompassens båda huskroppar ligger en del av detta kontor med entré Östra Larmgatan 13. Kontoret har två arbets- eller mötesrum och två öppna ytor, nya golv och innertak kommer att installeras. De stora fönstren vetter mot Fredsgatan och har utsikt mot Harry Hjörnes plats. Kontoret passar perfekt för det mindre bolaget som uppskattar kreativa arbetsmiljöer och närhet t...


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Östra Larmgatan 13
Område Inom Vallgraven
Byggår 1974
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41838721
Områdeshyra 25 000 - 41 250 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds ett modernt och trevligt kontor rakt över Fredsgatans vimmel för den som vill se och synas. Högst upp i länken mellan Kompassens båda huskroppar ligger en del av detta kontor med entré Östra Larmgatan 13. Kontoret har två arbets- eller mötesrum och två öppna ytor, nya golv och innertak kommer att installeras. De stora fönstren vetter mot Fredsgatan och har utsikt mot Harry Hjörnes plats.

Kontoret passar perfekt för det mindre bolaget som uppskattar kreativa arbetsmiljöer och närhet till stadens kärna - här får ni båda delarna! Med gångavstånd till Brunnsparken och Nils Ericsons terminalen passar även detta kontor utmärkt för pendlare.

Omgivning

2016 öppnade flera nya butiker längs den södra delen av Fredsgatan. Efter omfattande renoveringar erbjuder nu gatan unika tvåplansbutiker med imponerande shopfronts på över fyra meter. Uttrycket och designen här är något alldeles extra. Den glittrande portalen med butiker som Best of Brands, Zara Home, Superdry, Volt med flera bjuder på en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära Brunnsparken – kollektivtrafikens knutpunkt – och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ-stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg. Sunfleet finns på Nordstadstorget 3 (i p-huset) vid intresse av bilpool.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.
Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på krin

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen