Butikslokal, Östergatan 18, Centrum, Malmö

  • 825 m²

Butikslokal med mycket bra skyltläge mot Östergatan. Se 360 video för bättre upplevelse.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 825 m²
Adress Östergatan 18
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1975
Våning 1
Objektsnummer 41927985
Bifogade filer

Beskrivning

Generösa fönsterpartier med bra skyltläge och genomgående planlösning är några av denna lokalens många fördelar. Med ingång från markplan och egen lastgård/lastbrygga finns här utmärkta förutsättningar för butik, showroom eller annan serviceverksamhet.

Här finns möjligheter att vara med och påverka lokalens utformning. Lokalens bakre del består idag till stor del av lagerytor med direkt anslutning till lastgård, förråd, toaletter och personal- och omklädningsrum samt kontorsrum.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger mitt i pulserande city med en av stadens huvudleder precis intill. I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen