Kontor, Vassgatan 3, Marieholm, Göteborg

  • 683 m²

Välkommen till ett mycket fint kontor med härlig utsikt över Göta Älv! Lokalen är ca 683 kvm, den är ljus och fin med blandad planlösning. Kontoret är till största delen öppet landskap, det finns några kontor, förråd, konferensrum samt ett stort pentry med tillhörande pausrum. Hiss finns i fastigheten och den tar dig direkt in till lokalen. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45 och med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attr...


Lokaltyp Kontor
Total yta 683 m²
Adress Vassgatan 3
Område Marieholm
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1988
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41889565

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint kontor med härlig utsikt över Göta Älv!
Lokalen är ca 683 kvm, den är ljus och fin med blandad planlösning. Kontoret är till största delen öppet landskap, det finns några kontor, förråd, konferensrum samt ett stort pentry med tillhörande pausrum. Hiss finns i fastigheten och den tar dig direkt in till lokalen.

Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45 och med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter

Planlösning

Blandad.

Parkering

Garage- och parkeringsplats går att hyra, dock separat kö.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen