Kontorshotell, Österögatan 1, KISTA, Kista

  • 41 m²

Stort rum på centralt kontorshotell


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 41 m²
Adress Österögatan 1
Område KISTA
Objektsnummer 41908353

Beskrivning

Välkommen till Österögatan och detta trevliga kontorshotellet i tre våningsplan. Just nu har vi lediga kontorsrum om 10, 15 och 41 kvm. Det finns konferensrum och gemensamhetsytor med pentry på varje våningsplan. I hyran ingår värme, ventilation, el och fastighetsskatt. Kontorshotellet har inbrottslarm. Parkering finns för den som önskar. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Direkt anslutning till E18 och E4. Flygbussar mot Bromma och Arlanda flygplats trafikerar även Kista.

Planlösning

Just nu har vi lediga rum om 10, 15 och 41 kvm på detta kontorshotell. Kontakta ansvarig uthyrare om du söker någon annan rumsstorlek än som finns annonserat.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra.

Service

Kista Galleria har all önskvärd service. Här finns butiker och restauranger, post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finns exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt en skybar.


Bilder på lokalen