Kontor, Vassgatan 3, Marieholm, Göteborg

  • 664 m²
  • 55 333 - 94 067 kr/mån

Välkommen till en ljus och trevlig lokal belägen högst upp i huset. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45. Planlösningen är blandad och ljusinläppet mycket bra med fönster i flera vädersträck. Här finns också en trevlig terrass som tillhör kontoret. Lager och verkstad kan man hyra till, detta ligger i markplan som man når med hiss direkt från kontoret, till verkstaden finns det två portar i markplan. Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område...


Lokaltyp Kontor
Total yta 664 m²
Adress Vassgatan 3
Område Marieholm
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1988
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41889563
Områdeshyra 55 333 - 94 067 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till en ljus och trevlig lokal belägen högst upp i huset. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45. Planlösningen är blandad och ljusinläppet mycket bra med fönster i flera vädersträck. Här finns också en trevlig terrass som tillhör kontoret.

Lager och verkstad kan man hyra till, detta ligger i markplan som man når med hiss direkt från kontoret, till verkstaden finns det två portar i markplan.

Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter

Planlösning

Blandad.

Parkering

Garage- och parkeringsplats går att hyra, dock separat kö.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!