Kontor, Gruvgatan 35, Högsbo, Göteborg

  • 2 045 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 170 417 - 289 708 kr/mån

Här finns möjlighet att hyra hela 2 045 kvm representativ kontorsyta högt beläget i Högsbo, angränsande till Ängårdsbergen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 045 m²
Adress Gruvgatan 35
Område Högsbo
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41904250
Områdeshyra 170 417 - 289 708 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra hela 2 045 kvm representativ sammanhängande kontorsyta i två plan. Ytan består av hela våningsplanet två trappor upp i byggnaden på 1 274 kvm samt 771 kvm i planet ovanför. Lokalen är ljus med mycket fönster mot fastighetens gemensamma ljusgård samt med utsikt mot omgivningarna. Högt beläget och angränsande till naturområdet Ängårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna. Det finns goda möjligheter att tillsammans med hyresvärden påverka såväl planlösningar som ytskikt. Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Precis bredvid ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger. Kommunikationer Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta. Parkering för personal och besökare finns i anslutning till fastigheten. Parkeringsgarage finns också i byggnaden.

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.


Bilder på lokalen