Kontor, Datavägen 10, Sisjön, Askim

  • 439 m²

Mitt i Sisjöns industri- och handelsområde erbjuds en kontorsyta om 439 kvm som anpassas efter hyresgästens behov och önskemål. I området finns diverse handel och service att tillgå. I det expansiva industriområdet ska en stadsmässig miljö skapas vilket kommer lyfta området desto mer med ytterligare handel, kontor och service. Missa inte chansen att etablera er här! Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 439 m²
Adress Datavägen 10
Område Sisjön
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41921096

Beskrivning

Mitt i Sisjöns industri- och handelsområde erbjuds en kontorsyta om 439 kvm som anpassas efter hyresgästens behov och önskemål. I området finns diverse handel och service att tillgå. I det expansiva industriområdet ska en stadsmässig miljö skapas vilket kommer lyfta området desto mer med ytterligare handel, kontor och service. Missa inte chansen att etablera er här!

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Kommunikationer

Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på 20 minuter.

Planlösning

Kontorsrum.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen